-33%

Nahkasandaalit

378,19 SEK
(567,76)
39,90
(59,90)
39,90
(59,90)

Tuotekuvaus

JahtiJakt nahkasandaalit ulkoiluun ja retkeilyyn on valmistettu pehmeästä aidosta nahkasta.

Valitse toimitusmaa
  • Tuotekuvaus
  • Arvostelut (0)
  • Toimitusehdot
  • Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

JahtiJakt nahkasandaalit sopivat hyvin ulkoiluun ja retkelle. Sandaalit on valmistettu aidosta nahkasta, ja ovatkin siksi miellyttävät jalassa. Välipohjarakenne on tukeva ja hyvin vaimentava. Pohja on pitävä ja kestää hyvin kulutusta. Näissä sandaaleissa on helpot tarrasäädöt.

Arvostelut (0)

Kerro mielipteesi

Tuotteella ei ole arvosteluja

Toimitusehdot

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on 2 - 10 arkipäivää riippuen varastotilanteesta. Tarkempi tuotekohtainen toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Patruunat ja sukset toimitetaan Matkahuollolla.

Patruunatilausten toimitus:

Ennen tilauksen toimittamista tarvitsemme seuraavat asiapaperit:
1. Kopio/kuva ampuma-aseen kantoluvasta tai hankkimisluvasta
2. kopio/kuva henkilöllisyystodistuksesta.

Asiapaperit voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen: patruuna.luvat@eratukku.fi

Vaihto- ja palautus

Tilaamillasi tuotteilla on ilmainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (klubilaisilla 30 vrk:tta). Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautettavien / vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, puhtaita ja ehjiä sekä myyntipakkauksen pitää olla ehjä. Avatuilla alus- ja väliasupaketeilla ei vaihto- ja palautusoikeutta.

Huom! Settien sisältä ei vaihdeta yksittäisiä tuotteita.

Huom! Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus ei koske Pelican 15.5 kanoottia. Tuotteen kohdalla veloitamme vaihdosta ja/tai palautuksesta aiheutuvat kulut.

Asiakaspalautusosoite:

Erätukku Oy
Takatie 6
90440 KEMPELE

Huom! Palautukset tulee tehdä postin ilmaisella asiakaspalautuksella ja toimitusmuotona tulee käyttää pakettia, jolloin saat mukaasi lähetystunnuksella varustetun palautuskortin. Tämä toimii tarvittaessa todisteena lähetyksellesi. Kirjeille ei ole olemassa tällaista seurantajärjestelmää, joten lähettäminen kirjeenä tapahtuu omalla vastuullasi.

 

Myymäläsaatavuus

Myymälöissä olevia tuotteita ei voi ostaa verkkokaupasta eikä niitä voi tilata toiseen myymälään. Tarkista tuotteen saatavuus suoraan myymälästä tai asiakaspalvelusta, jos tuotetta jäljellä enää muutama.