Hultafors retkikirves 600 g

39,90

Tuotekuvaus

Hultafors Retkikirves 600g soveltuu erinomaisesti retkikäyttöön.

  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot
  • Arvostelut (0)
  • Toimitusehdot
  • Myymäläsaatavuus

Tuotekuvaus

Pieni kirves retkikäyttöön, taottu terä on hiekkapuhallettu ja suojattu kirkkaalla lakalla. Sopii myös puutarhatöihin. Taivutettu varsi on valmistettu hikkoripuusta. Mukana teränsuojus. Kirveenterä on taottu käsin ja valmistettu ruotsalaisesta kirvesteräksestä vuodelta 1697 peräisin olevalla perinnetekniikalla. Terä taotaan lukuisilla lyönneillä, jolloin teräksen tiheys kasvaa ja terän kestävyys lisääntyy. Terässä on selvä karkaisuvyöhyke, jonka alueella terää voidaan hioa sen lujuuden heikentymättä. Varsi on valmistettu hikkorista ja käsitelty pellavaöljyllä. Paino 600 g. Varren pituus 375 mm 15".

Tekniset tiedot

- paino 600g - varren pituus 375 mm 15"


Arvostelut (0)

Kerro mielipteesi

Tuotteella ei ole arvosteluja

Toimitusehdot

Toimitus

Tuotteen toimitusaika on 2 - 10 arkipäivää riippuen varastotilanteesta. Tarkempi tuotekohtainen toimitusaika ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Mikäli tuotteen toimitus viivästyy tai tilattua tuotetta ei ole saatavilla, asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Vaihto- ja palautus

Tilaamillasi tuotteilla on ilmainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (klubilaisilla 30 vrk:tta). Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, palautettavien / vaihdettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä, puhtaita ja ehjiä sekä myyntipakkauksen pitää olla ehjä. Avatuilla alus- ja väliasupaketeilla ei vaihto- ja palautusoikeutta.

Huom! Settien sisältä ei vaihdeta yksittäisiä tuotteita.

Huom! Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus ei koske Pelican 15.5 kanoottia. Tuotteen kohdalla veloitamme vaihdosta ja/tai palautuksesta aiheutuvat kulut.

Asiakaspalautusosoite:

Erätukku Oy
Takatie 6
90440 KEMPELE

Huom! Palautukset tulee tehdä postin ilmaisella asiakaspalautuksella ja toimitusmuotona tulee käyttää pakettia, jolloin saat mukaasi lähetystunnuksella varustetun palautuskortin. Tämä toimii tarvittaessa todisteena lähetyksellesi. Kirjeille ei ole olemassa tällaista seurantajärjestelmää, joten lähettäminen kirjeenä tapahtuu omalla vastuullasi.

 

Myymäläsaatavuus

Myymälöissä olevia tuotteita ei voi ostaa verkkokaupasta eikä niitä voi tilata toiseen myymälään.